Jäj möter

Varför uppfinna hjulet när någon annan redan har gjort det? Här hittar du inspirerande berättelser och lärdomar från andra.

Vem tycker du att Jäj ska möta? Är du nyfiken på någon verksamhet eller har du en egen jämställdhetsberättelse som du vill dela med dig av, kontakta oss och berätta. Jäj vill möta dig!

Charlotte och Lena

De ser människohandel på nära håll

Charlotte och Lena har det svåra arbetet att samordna arbetet mot människohandel och prostitution i Jönköpings län. I sitt arbete träffar de både sexköpare och offer för sex mot ersättning.

Thomas och Mazar

Jämställdhetssnack på hög nivå

Jämställdhet är en viktig framgångsfaktor, och en förutsättning för att trivas på jobbet. När Mazar Alijevski och Thomas Bergholm träffas är jämställdhet inte en egen punkt på agendan, utan ett perspektiv som genomsyrar alla frågor. För förvaltningscheferna inom Jönköpings Kommun har

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.